Szpital Międzyrzecki im. Pięciu Św. Braci Międzyrzeckich

Punkt Gastronomiczny

18.11.2020

Wszystkich chętnych zapraszamy do nowo otwartego punktu gastronomicznego.

Serwowane będą tu posiłki obiadowe, zestawy śniadaniowe (kanapki, jajecznica na boczku), kawa z ekspressu, herbata. Codziennie w sprzedaży świeże bułki, rogale, drożdżówki z owocami, budyniem, serem, pączki, eklery. W ofercie znajdzie się również ciasto domowego wypieku ( sernik z kruszonką, sernik b/kruszonki, jabłecznik, ciasto drożdżowe z owocami, skubaniec z owocami).

Oferujemy również w sprzedaży zimne napoje gazowane, niegazowane, soki owocowe, warzywne, słodycze, ciastka, itp. artykuły spożywcze.

W/w wymienionym punkcie znajdą się również niezbędne kosmetyki do codziennej pielęgnacji ciała -szampony, żele pod prysznic, itp. oraz czasopisma.

Z uwagi na ograniczoną ilość przygotowywanych posiłków w danym dniu, prosimy o wcześniejszą rezerwację, z jednodniowym wyprzedzeniem ( rezerwacja dot. zamawianych zestawów śniadaniowych,tj. kanapki, jajecznica oraz zestawów obiadowych ).

Rezerwacja posiłków:

– na dzień bieżący od godz:8:00 do 9:00

– na dzień następny od godz: 8:00 do 14:00

Odbiór zestawów obiadowych w danym dniu:

od godziny 12.30 do godziny 14.00

Posiłki będą wydawane na wynos w naczyniach jednorazowych

( cena zestawu wraz z pojemnikami).

Informacja pod numerem telefonu- 504 231 975

Blok operacyjny
Oddział ortopedii i traumatologii narządu ruchu
Szpitalny oddział ratunkowy
Oddział rehabilitacji
Oddział chirurgii ogólnej i urologii
Oddział internistyczno-kardiologiczny
Oddział dziecięcy
Oddział anestezjologii i intensywnej terapii